Erotska priča

Erotska ispovest jednog studenta

Posljednji položen ispit u junsko-julskom roku. Sav istrošen i umoran vraćam se u svoju podstanarsku studentsku sobu da prespavam ostatak dana i cijelu noću, a možda i sljedeći dan. Ali studentski dinamičan život to ne dozvoljava. Tek nakon dva odspavana sata, budi me zvuk mobilnog, zove drugarica koja je ostala poslije mene na ispitu, kaže položila, idemo da pijemo, već je zakazala žurku u svojoj sobi studentskog doma. Nisam živio u domu, ali sam znao šta znače te žurke i na šta se to svodilo. Pokušao sam da je odbijem jer sam želio samo da spavam, ali bila je nepopustljiva. I ubrzo sam se našao pred vratima njene sobe, muzika je veće udarala, ušao sam u polumračnu prostoriju, ostatak društava je već bio došao, sve sam ih znao osim jednog. Pružih mu ruku, kaže, ja sam Peđa. Lijep dječko, crn, moji godina (21god.) moje visine i težine, samo krupnijih kostiju i grubljih crta lica, vrlo ozbiljnog izraza lica ali prelijepih velikih sjajnih očiju. Shvatih da je zatvoren tip ličnosti, kao i ja, i vrlo mističan. Krenuli su noć, muzika i alkohol, nije nas bilo mnogo, nekih 10tak, fina atmosfera, opuštena, svi su se poznavali, osim mene i Peđe. Odlučio sam da ga bolje upoznam, nešto me privlačilo, pretpostavljao sam da je to fizički izgled. Vidio sam da voli da pije, pio je brzo i mnogo, pratio sam ga u tome, ali nije mnogo pričao, čak ni posle toliko pića. Žurka se nastavila u gradu, a nakon fajronta krenuli smo kući. Peđa je živio u ulici do moje, pa smo krenuli zajedno u istom pravcu. Odvojivši se od ostatka društva, išli smo jedan pored drugog, ili bolje rečeno, jedan uz drugog, oslanjajući se jer jedva smo održavali ravnotežu. Odjednom otvorio se, počeo je mnogo da priča o sebi, o svojim željama o onome što ga guši, nisam mogao da ga ispratima u toj priči, ali sam se trudio da slušam. Kao da je želio sve da mi kaže. Kada je trebalo da skrene u svoju ulicu, nastavio je da ide sa mnom dok nismo došli pred moju zgradu. Tu smo stali, on je i dalje pričao o sebi, a onda me je zagrlio, zagrlio sam i ja njega, osjetio sam uzbuđenje, naslonio je glavu na moje rame i uzdahnuo, kao da se znamo sto godina. Čudno sam se osjećao. Pozvao sam ga unutra, da nastavimo priču, a rekao sam da može i da prespava. Ušli smo u moju sobu u stanu koju sam iznajmljivao od jedne starije gradske gospođe. Već je spavala u drugoj sobi, nije nas čula. Sjeli smo na krevet, rekao sam da je najbolje da legnemo jer meni se vrti od alkohola. Pošto je odjeća smrdila na duvanski dim, pitao me je da skine majicu, ako mi neće smetati. Rekao sam:
– Što se mene tiče skini, ja svejedno spavam potpuno go preko ljeta kad sam sam.
– Pa spavaj i sad, meni neće smetati, odgovorio je.
– Može, ako ćeš i ti.
Nasmijao se prvi put, još je bio ljepši, muževan osmijeh, održavao je njegov jak tip ličnosti. Skinu je majicu. Bio je veoma zgodan, širokih ramena, ravnog stomaka. Skinu je i hlače, bio je u crnim slim gaćicama, prelijepih nogu. Zapravo, bili smo vrlo slični po građi, samo je u ramenima bio malo širi od mene i tamnijeg tena.
– Dobro, ako hoćeš skinuću i gaće.
Rekao sam:
-Skini.

Hteo sam da mu pusim kitu i da me jebe

Rekao sam to bez blama, jer alkohol je popustio sve kočnice u meni.

pederi se jebu
I skinuo je, a onda sam i ja. Imao je finu tamnu kitu, bila je spuštena, a ispod su mlatila malo poveća jaja. Legao je u krevet, a ja sam veliku fotelju koja je bila u sobi gurnuo za vrata, da ne bi ušla gazdarica u nekom momenutu ujutru prije nego što se probudim. Ugasio sam svjetlo u sobi i smakeo paravan sa prozora, da bi nam gradsko svjetlo malo obasjavalo sobu. Legao sam pored njega. Pošto je to bio kauč na rasklapanje, nije bilo mnogo prostora, tako da sam se pribio uz njega, bio je tako topao. Počeo je da mi se diže. Stavio je ruku na moje grudi i pitao me:
– Jesi li kad imao sex sa muškarcem?
– Jesam. Ti?
– Ne, ali bih volio.
Nije mi mnogo treblao. Okrenuo sam se prema njemu, zagrlio ga i poljubio. Poljubio je i on mene. Pogledali smo se i osmjehnuli. Nastavili smo da se ljubimo. Ljubio se tako nježno, senzualno, svojim punim usnama, dok me grlio sve jače. Krenuli smo da se mazimo, spuštao je svoju ruku sve niže, preko leđa i moje guze. Pripili smo se jedan uz drugog, kite već odavno podignute, spojile su se jedna uz drugu i ta toplina njegovog snažnog tijela me sve jače uzbuđivala. Osjećao sam kako mi kita slini i lijepi se za njegov stomak. Trljali smo se sve jače, onda sam mu okrenuo leđa, a on me zakoračio svojom nogom, snažno prigrlio, ljubeći po vratu, dok je svoju kitu trljao između mojih guzova, mazeći moja jaja. Nekad bi mu kita proletjela između mojih nogu i udarila o moja jaja. Bila je tako tvrda, sa velikim glavićem. Osjećao sam kako se njegov slinavi glavić lijepi za moja jaja. Ljubio me sve snažnije i sve strasnije da sam od uzbuđenja počeo da uzdišem. Vodili smo ljubav. Dva neznanca,dva mlada zgodna muškarca vode ljubav, sve je gorelo od strasti. Podigao se, raširio sam noge, legao je preko mene, okrenuti licem u lice, nastavili smo da se ljubimo i trljamo. Nikad mi nije tako curio. Mazio me po cijelom tijelu, moja leđa, guzu, noge i ja sam njega. Pokazivao je koliko me želi. Njegovi prsti po mojim usnama, licu, tijelu, između mojih bedara, preko kite, po stomaku, sve sam osjećao i želio ga što više uz sebe. Uzeo sam nam kurčeve u ruku i drkao zajedno, a povremeno spuštao ruku do njegovih velikih jaja i gnječio ih u ruci. A onda bih slinama premazao svoje i njegove usne i nastavio da se ljubim. Svaka dlačica na tijelu se podigla. Taj osjećaj je neopisiv. Dodiri naših tijela, želio sam da to traje zauvijek. Ljubio sam ga, grlio, trljali smo kite jednu o drugu, sve dok nismo počeli da svršavamo, prvo ja, a onda on. Bili su to mlazovi sperme, skroz smo se ulijepili. Sve sam iscijedio iz sebe, tresao sam se, a i on je, bio je to prvoklasni orgazam. Pao je na stranu pored mene, disali smo i dalje ubrzano. NIsmo ništa pričali, samo sam se okrenuo, zagrlio ga i stavio svoju nogu između njegovih, a svoje usne uz njegov vrat. Zagrlio me je i tako smo zaspali.
Kad sam se probudio bio je već dan, nije ga bilo, ni njega ni odjeće, ni ničega. Nije ga bilo, otišao je. Nisam ga vidio ni narednih dana, ni sedmica, ni mjeseci, pa čak ni godina. Iako smo živjeli u susjednim ulicama, nikad ga nisam sreo. Pitao sam drugaricu par puta za njega, rekla je da je tu, ali nikad se nismo sreli, sve do njene svadbe, nakon tri ipo godine, od one noći, ali to je već druga priča.

One comment

Leave a Reply