Gole pičke na plaži

Gole picke na plazi

Drugari upravo sam se vratio s mora iz Zakintosa i imam sta da vam ispricam. Znaci ortak i ja smo se razbili od jebanja kurvi! Auu nikad ih nije bilo ovoliko i nikad nisu bile ovako napaljene, gole picke na sve strane. Aj sto setaju skoro skroz gole, nije gola picka nista novo, nego sto su napadne pa se nabacuju svakom tipu, skacu s jednog kurca na drugi, samo jasu i ne brinu o psoledicama uopste samo im je bitno da uzivaju u sexu. Evo primer, sedimo drugar i ja na plazi, treci dan i jedna sisata kurva, gola picka skoro skroz naravno, prilazi meni i pokazuje mi nesto svoj telefon, ja pogledam sta je, a ono slika picke. Ja je gledam zacudjeno ona se smeska, pokazuje prema drugaricama, sve gole picke, napalile se na mene i drugara njih 5 i hoce sex sa nama dvojicom. Prilazi onda i druga, donosi telefon, opet slika picke! Oratk i ja se pogledamo u fazonu ove bre skroz opicene droljetine, napaljene toliko da im se pomracila svest skroz. Ali nema veze, hoce kurac pa ce to i da dobiju.

Jebanje dve pičke sa plaze u hotelskoj sobi

Odvedemo ih u sobu, one pocnu da se skidaju, a vidi se da su i pijane u sred bela dana, to em pijano em nalozeno pa mozete da zamislite, kao pustene s lanca. Sta li im roditelji kazu na takvo ponasanje. Skinu se one, naravno sve ekstra gole picke, drugar i ja naravno kite vec tvrde, one prilaze same i pocinju da nam puse pa se smenjuju na kurcima!

Slike gole pičke

Dok jedna pusi jednom, druga drugom, treca jednom lize jaja cetvrta drugom, peta nabila nos oce bulje da nam olize. Zadovolje nas fino tako oralno, mi onda posadimo sve njihove gole picke na krevet jednu dor druge pa krenemo da ih busimo jednu po jednu! One se jos i lezbejisu, ljube se, zvalave medjusobno, lizu jedna drugoj cmarove, ma poludele skroz. Izresetamo ih u svim mogucim pozama, sve ih postavimo na kolena i kad smo krenuli da prskamo, jaooooo pa ne da su se grabile koja ce da uzme i proguta spermu, jos drugar i ja kazemo Alo bre drolje, ima dosta za sve, heheheheh, a one potpuno obnevidele od nalozenosti i nece da se smire dok ih sve ne nahranimo spermuljinom. Obrnemo jos jednu turu i to celo vece se prvo iskacemo u disku pa opet uvece na sex, tucali smo ih do kraja letovanja, i to da ne racunam sve ostale gole picke koje smo jebali pored njih! I tako vam kazem ortaci moji, gde god da idete na letovanje ovog leta ne zaboravite gomilu kurtona i spremite se da cepate i busite na sve strane, nikad vise voljnih kurvi nego sada.

Leave a Reply