Miris pičke

Voleo je miris moje vlažne pičke

Mmmm jel vidite koliko sam vlažna.” Osjećala sam kako me dodiruje vrh njegovog nosa. “Mmmmm, a jel ste kad njušio necije gace i drkali” Ne, aaah, nisaaam “Sisla sam i skinula gace i bacila ih na njegovo lice. Mirisao ih je i luđački ga drkao.” Ufff kako me pali kad ga tako drkate. Mmmmm, moram i ja nesto da radim.

Ukus picke

“Sjela sam na sto i digla noge i mazila sam picku. I dalje je njušio moje plave satenske gaćice dok je raširenih očiju me promatrao.” Mmmmm, bas sam napaljena! “Gurnula sam srednji prst u picku i pocela da je jebem. “” Jel Vam se svidja promatrati ovo? Mnnnnmmm. biste li voljeli da mi razvalio picku? “” da, ahh jako bih to volio. ” Pohotno smo se gledali. Jako smo uzdisali. A onda je on iznenada ustao. “Molim Vas da me pustite da Vas jebem. Silno Vas zelim.” Raširila sam ruke. Strpao ga je odmah u moju picku i iz sve snage me je jebao. Gurao ga je do samo kraja. “Mmmmm kako imate dobru kurcinu, aaaah kako me jebete.” Mijesio mi je sise a zatim bi mi uvrtao bradavice a onda je lijevu poceo da lize pa da je sisa. “Aaaah, mmmmm, to mi radite!” “Kako su Vam mekane sise. Uf sto Vam je dobra picka.” Podigao je moje noge na svoja ramena. Dok me je jebao sisao mi je prste na nogama. Podigla sam se i skinula mu kravatu i kosulju. Imao je prekrasno tijelo. “Mmmm, kakve misice imate.” Ljubila sam mu grudi koje su bile bas cvrste. “Ufff, sta mi radite!” Uhvatio me je nasilnički za kosu i povukao ka njemu. Nabio mi je jezik u usta i ljubili smo se dok mi je i dalje karao picku. Potom me je okrenuo.

Ja i moja picka smo bas namucile neznanca

Osjetila sam njegovo tijelo na svojim leđima. Jebao me je otpozadi dok je ujedno i mijesio moje sise “Ufff, al ste dobra jebacica, uf, dušo moja” “Mmmmm, jos, dublje ga gurajte i jace, mmmm brzeee, ahhh takoooo, ahhh!” Ljubio me je po vratu. Malo se podigao i ubrzao tempo. Osjećala sam kako mu postaje sve veći. “Okrenite se, hocu da Vam svrsim po sisama.” Ponovno sam legla na leđa. Izvadio ga je i poceo da svrsava po cijelom mom tijelu. “Aaaah, evo ga, evo ga. Ufff, ufff, maco ….. Ahhhhh.” Mazala sam spermu po svojim sisama i oblizivala svoje prste. Kad se malo smirio spustio se i poceo da mi lize picku. “Mmmmm, daaa, popijte svih sokice iz moje pickice.” Gurnuo mi je jedan prst u picku a drugi u dupe i poceo da mi ih jebe jako prstima i lizao mi je klitoris. “Aaaah, mmm, toooo, nevjerojatni ste, daaaaaa. MMMMAAAH!” Nekontrolirano sam svrsavala i tresla sam se kao nikad u životu. Popeo se pored mene i poljubio me. “Jel imate Vi djevojku?” “Nemam. Nadao sam se da cete Vi sad pristati da mi budete.” “Ako ćemo ovako svaki dan onda hocu”

Prvi deo Napaljena mlada picka

Leave a Reply