Karanje mlade picke

Karanje umesto treninga sa prelepom sportasicom

 Radim kao musko-zenski fitnes instruktor vec 5 godina i ako postoji jedna stvar koja me navise pali, iako sam je isprobao bezbroj puta, to je kad se na treningu desi sex umesto sporta. Naravno uvek je u pitanju karanje devojke da ne pomislite da sam peder, daleko bilo pu pu pu. Tu su uglavnom u pitanju mlade picke ali naravno nadja se i poneka starija dama. Pornici su inace na ovu temu jako poplarni primetio sam. I sada kao sto pretpostavljate, kad je u pitanju neka dobra picka kojoj drzim treninge ja joj zakazem sto kasnije uvece ako ona moze tako da mogu da je jebem kad smo sami u teretani i to se desilo sinoc sa jednom prelepom sportistkinjom. Jako je inace otvorena, jos dok smo pricali odmah mi je rekla da je pali varijanta sex umesto sporta, a inace se bavi gimnastikom i odlazak u teretanu joj vise prija radi razgibavanja nego previse intenzivnog treninga. Mmmmm takve direktne mlade picke najvise volim, pomislio sam, znao sam da me zeli kao i ja nju pa sam joj odmah nakacio zvalavi poljubac sto je rado prihvatila, uhhh odmah mi se kurac ukrutio.

Sex na treningu. Jebanje devojek, domaci sex pornic, ona voli jak sex, sport i sex, trening seks sa mladom pickom. Jebanje mlade picke pred svima ceo porno film!

Karanje devojke koja se bavi sportom je prva liga i znao sam da ce biti dobro kao sto pokazuju i pornici sa takvim temom. Odmah mi je gurnula ruku sebi u biciklisticke koje je nosila, malo sam joj drkao picku a onda je legao na lat masinu, skinuo joj ih i poceo da joj palacam jeziku svuda po usminama i klitorisu, uzivala je kao i sve mlade picke usotalom. Nismo hteli gubiti dragoceno vreme pa sam odmah izvadio kurac i gurnuo joj u olizanu pickice, mmmmmm karanje devojke na lat masini je tako mocnoooo..

Svrsavanje i sex umesto treninga

Tucao sam je i spreda, i zguza i podjednako je uzivala, cak toliko da mi je rekla da joj gurnem i prst u guzu dok joj cepam ribicu sto sam i uradio. Htela je zivotinjsko karanje a podu, a takav sex umesto treninga je obicno i najbolji, pa sam je stavio na patos, podigao joj jednu nogu sebi na rame, drugu oko moga struka i turio joj kurac tako duboko u pizdu da je mala urliknula, mislim da je ceo kraj cuo. Voli inace da vristi dok prima kurac pa sam je ohrabrivao da vristi sve jace i jace dok je nisam doveo do zestokog orgazma, poceli su curiti intenzivno njeni sokovi preko mog kurca i jaja, a onda sam i sam uzeo izvadio kurac iz njene lepe roze ribice i izbacao joj spermu svuda po stomaku, malo sperme joj je dospelo i u usta. Dgovorili smo se da ovo ponovimo, a ako nikad niste probali sex umesto treninga, savetujem vam da pod hitno to uradite jer se necete pokajati.

Leave a Reply