Seks u studentskom domu

Seks u studentskom domu mlada picka

Moje ime je Andjelka, imam 22 godine i zivim u studentskom domu u Novom Sadu. Niska sam, imam oblu zadnjicu i malo punije noge. U domu sam upoznala samo dve osobe. To su moja cimerke Milica i Marija. Nisam imala seks vec citavih godinu dana, kao ni decka. Skroz sam odaljila od tog osecaja. U tom domu bio je jedan decko pod imenom Vladimir.

Vlazna pickaOn se meni jako dopao, ali on mene nije ni malo primecivao. Cimerke su mi obecale da ce mi pomoci oko njega, posto su i one znale da sam dosta stidljiva. Milica je bila sa njim u grupi na faxu. Organizovale su zurku u nasoj sobi, na kojoj su naravno pozvale njega. Kada je zurka krenula, drugarice su krenule da mu nabacuju mene, a on posto je vec malo popio i nije se bunio previse.

Mekana obrijana vlazna pička

Dosao je do mene i krenuli smo u pricu. Nakon nekoliko momenata me je poljubio. Ja sam bila u blagom soku, ali naravno da nisam negodovala. Kada smo vec krenuli da se zvalimo, sapnula sam mu na uvo da idemo do susedne sobe koja je bila prazna, jer je ceo taj deo doma bio kod nas. Otisla sam do drugarice i od nje zatrazila kljuceve od sobe. Ona mi ih je rado dala, uz uzvik srecno. Odvela sam ga u tu sobu i krenula da mu skidam pantalone. Dok sam ga skidala, njegov kurac nije dostizao najvecu velicinu. Stavila sam ga u usta i osetila kako polako raste, meni je vec bila vlazna picka skroz napaljena spremna za sex. Krenuo je da me jebe u usta, sto mi je jako prijalo. Nakon toga je krenuo da mu lize, moju tada vec vlaznu pickicu. Osetila sam da bih vec mogla da svrsim. Stavio ga je u mene i ja sam vrisnula. Osetila sam uzasan bol posle godinu dana bez seksa. Nakon tog kratkog bola, bilo je savseno.

 

One comment

Leave a Reply