Velike pičke

Velike picke svrsavanje

velika picka za jebanje

 Ja i moj rodjeni buraz nahvatali smo neke  dve kurvetine na ChatRoulette. Prvo smo im gledali velike picke na kameri tamo i zesce izdrkali a onda smo se dogovorili da idemo kod jedne od njih kuci da ih jebemo. Sex nam je uvek dobrodosao, narocito u grupnjacima, a i njima je ocigledno to popaljivo. Malo smo se opijalo prvo, a onda smo ih stavili izmedju nasa dva tvrda kurca i bilo je ludilo, a svrsavanje i da ne pominjem. Domace picke su inace perverzne, ali ove dve su ih sve nadmasile. Pusile su nam prvo, svakom po jedna, menjale mesta, lizale glavice, pljuvale jedna drugoj u usta, ma svakakve perverzije. A onda je usledio jak sex. Njihove napaljene velike picke jedva su docekale da ih razdrndaju dva velika bratska kurca, i meni i bracali je 23-24 cm. Buraz je uzeo da na podu tuca jednu droljetinu, a ja sam preko njenih ledja stavio drugu i karao je tako iznad nje. Uh tako smo bili napaljeni da smo prosto znali da ce ovaj divlji sex obavezno pratiti zestoko svrsavanje.

Svrsavanje na domace picke

Kazem ja da domace picke nisu normalne, ali niko me ne slusa. Jednu od njih uzeli bratic i ja da stavimo u sendvic a drugoj smo gurali glavu da nam naizmenicno lize cmarove za to vreme, jako su se obe uzbudile. Turili smo joj kurac u dupe i picku kao da je placena prostitutka i zdusno ih je primila preklinjuci nas da je jebemo jace. Kad njihove velike picke traze jace to znaci samo jedno, da hoce dva kurca u istu rupu! Sto da ne, radili smo to vec kuravama zajedno, pa sam izvadio svoju kurac iz kurvinog dupeta i stavio ga pored bratovog u picku, vrisnula a picka joj se naglo ovlazila, dok nam je druga kucka sisala jaja i mirisala cmarove naizmenicno.

Ovo je stvarno mnogo velika pička

Trljale su nam se kurcine u vreloj pizdi mmmmmm, to nas jako pali… Odjednom su nam ispali koliko su veliki, pa sam dohvatio i svoj i njegov kurac i strpao ih oba smrdusi u cmar da je boli još više! Preklinjala nas je da ne radimo to ali nije bilo stajanja, dosta smo im karali velike picke i bilo je vreme za bulju. Izdubili smo guzicu jednoj, pa smo to uradili i drugoj, a onda smo im zakovali kurce u facu i ispraznili seme po njihovim nafrakanim facama i zadovoljno se nasmesili. Svrsavanje je bilo spektakularno, a kad nam zatreba  nova drolja za plodnju, to bar nije tesko da se nadje.

Leave a Reply