Vagina moje mame

Vagina moje napaljene mame

Dugi niz godina lozio sam se na moju mamu. Zove se Masa i ima 53 godine, jako je lepa i atraktivna zena duge bujne crne kose, velikih dojki i vitkog tela. Naravno od svih njenih atributa uvek mi je najintrigantnije bilo pitanje kako joj izgleda vagina. Bio sam svestan da je mala verovatnoca da ce se jebanje mame koje sam toliko prizeljkivao ikada desiti ali istrajao sam u tome, i to se konacno dogodilo pre nedelju dana, a svrsavanje je bilo ludacko u moju matorku.

Picka moje mame

Ali krenimo redom. Moj cale je stalno odsutan od kuce jer puno radi, a i kad ne radi, opija se i vara mamu. Jebanje mame Mase nisko je tati na listi prioriteta u zadnjih 10-ak godina jer ima puno drugih zena koje mu se nude kao i svakom drugom muskarcu zapravo, pa je mama cesto ocajna kao i vecina zena jer nema mnogo alternativa kao prosecan muskarac. Znao sam da njena vagina cezne za dobrom kurcinom i oduvek sam znao da bi bas zato moj i njen zajednicki sex bio dobitak na lutriji za oboje i nisam pogresio. Pre neki dan mama je u suzama strikala neki stolnjak i po ko zna koji put cekala tatu bojeci se da ce je ovaj put ostaviti. Prisao sam joj i poceo je tesiti, dodirujuci nezno njena ramena i bedra, ovlas ispipavajuci njene bujne dojke zamisljajuci po ko zna koji put kako izglda njena socna dlakava vagina… Navalila je glavu na moje rame, a onda me pogledala u oci, pomazila po licu i nehotice poljubila ovlas u usne…

Mama guta moj kurac do grla

Kurac mi se stvrdnuo kao nikada do tada i uzvratio sam joj poljubac mami i sada malo duze ne skidajuci moje usne sa njenih i… Prihvatila je poljubac! Poceli smo se intenzivno ljubiti, skidati kao ludi, opijeni pozudom, kao u transu. Preplitali smo jezike dok sam joj skidao kucnu haljinu, ona meni trenerke i dok je moju kurcinu uzimala u svoje negovane zenstvene ruke, a mamina vagina poceinjala da bridi pod mojim prstima. Mama pusi kurac sinuDrkao sam joj picku jednom rukom, a mazio je po kosi drugom gurajuci joj jezik sto sam dublje mogao, a ona se samo spustila do moje kare i pocela mi ga duvati kao nijedna kurva do sada! Mama je ekspert u pusenju kurca, ne znam kako je tati mogla ikad da dosadi, siguran sam da ni njegove najbolje kurve ne puse ovako. Gurala ga je sebi moj kurac do grla, balavila po njemu, suze su joj kretale koliko se davila na tvrdom kurcu, a onda me je gurnula na krevet, pomerila gacice u stranu i sela na vlaznu sinovu kurcinu! Kao hipnotisan gledao sam u mamino lice boginje dok mi je naskakala na kurac poput profi pornicarke i uzivao u dubinama njenog vaginalnog otvora. Bila je vrela iznutra, znao sam da njena mokra pizda zeli moju spermu, ali i da je to zabranjeno… Tata bi odmah zgrabio pusku da nas oboje ubije da zna sta radimo. No u tom trenutku nije nas bilo briga, bili smo opcinjeni nasim telima, a mamina picka mi je pruzala zadovoljstvo kakvo nikad nisam zamisljao. Kao neiskusni klinac osetio sam da krece svrsavanje u mamu i nisam se mogao zaustaviti vec sam se ispraznio u maminim dubinama dok je ona jecala, sperma je kiptala iz kurca i lagano curila iz vagina, a mama Masa i ja smo jos dugo ostali zagrljeni, znojavi, zadovoljeni i presrecni, a sada smo zvanicno ljubavnici. Sta vi mislite o svemu ovome, da li smatrate da je jebanje mame losa stvar??

 

 

Leave a Reply